بیزینس و کوچینگ

بررسی دلایل نیاز به بیزنس کوچ

بررسی دلایل نیاز به بیزنس کوچ

ظهور عصر ارتباطات و گسترش تجارت، مقدمه ای برای تغییر سیاست گذاری های نو در کسب و کار ها بود. یک شغل ساده که تا دیروز رونق خوبی را در یک بازار محلی داشت و در آن به خوبی فعالیت می کرد و سهم بزرگی از آن بازار داشت، دیگر با روند سابق قادر به حفظ این سهم نبود. اینجا بود که مدیران و صاحبان کسب و کار ها دریافتند که باید سیاست های خرد خود را به سیاست هایی کلان تغییر دهند تا بتوانند سود دهی کسب و کار خود را در این بازار پر هیاهوی جدید حفظ نمایند.

اما سوال اساسی اینجاست که چگونه این کار باید انجام پذیرد!؟ بازار شلوغ و پر تغییر امروز و همینطور فشار کاری بالا و مسائل مدیریت کسب و کار دو مورد بسیار پیچیده است که به ندرت مشاهده می شود یک فرد بتواند به صورت همزمان این دو اصل را به صورت تمام و کمال مدیریت نماید. اینجا بود که بیزینس کوچ ها وارد میدان شدند و دلایل نیاز به بیزینس کوچ روز بروز بیشتر خود را نشان دادند. در ادامه این مطلب به بررسی کال دلایل نیاز به بیزینس کوچ و همچنین مزایای بهره گیری از این خدمت ارزنده خواهیم پرداخت.

دلایل نیاز به بیزینس کوچ با هم بررسی می کنیم؟

چرا به بیزینس کوچ نیاز داریم

در اینجا دلایل نیاز به بیزینس کوچ با هم بررسی می کنیم؟

شاید در ابتدا باور این قضیه که شخص دیگری باید به مجموعه کسب و کار آن ها بیاید و آن ها را در خط مشی که برای شرکت و کسب کار خود دارند راهنمایی کند، و یا آن را تغییر دهد کمی برای مدیران و بنیانگذاران کسب و کار سخت باشد.

خیلی از کسانی که با تلاش بسیار یک شغل و کسب و کار را برای خود راه اندازی می کنند نمی خواهند اختیارات خود را در حیطه عملکرد آن از دست بدهند و با وارد کردن یک بیزینس کوچ خواهند دید که کس دیگری به جای آن ها دارد حرف اول را می زند.

اما باید در نظر داشت که در بازار رقابتی امروز کسی پیروز است که بتواند این انعطاف را از خود نشان دهد. شما نیاز دارید تا شرایط خود را به صورت آنچه که برای کارتان مفید است تغییر دهید. برای این کار چیزی بهتر از استفاده از دانش یک فرد با تجربه را در اختیار ندارید که این مورد را می توان یکی اصلی ترین دلایل نیاز به بیزینس کوچ دانست.

مدیری که بتواند دلایل نیاز به بیزینس کوچ را درک کرده، و ورود شخصی که خط مشی های سازمان او را تغییر داده را بپذیرد، یک مدیر پیروز است. برای بررسی بیشتر دلایل نیاز به بیزینس کوچ ابتدا لازم داریم تا اطلاعات مختصری را راجع به اینکه بیزینس کوچ کیست و دقیقا چه کاری را برای یک کسب و کار انجام می دهد، بررسی کنیم. در بخش بعدی به این موضوع خواهیم پرداخت.

بیزینس کوچ، یک راهنمای اقتصادی

بیزینس کوچ یکی از داغ ترین و مهمترین مباحث بازار کسب و کار امروز است. مفهومی که شاید خیلی از مدیران و یا صاحبان کسب و کار ها اطلاع درستی از آن ندارند. تعاریف مختلف و زیادی از بیزینس کوچ ارائه شده است. در این بین دو تعریف با دو رویکرد تخصصی مهمترین تعاریف از این عامل بزرگ موفقیت کسب و کار به حساب می آیند.

 

  1. تعریف اول: بیزینس کوچینگ یک شراکت با مراجعه کنندگان است، که با ایجاد یک فرآیند منطبق با نیاز های مراجعه کننده، تحرکی را در آن ها برای استفاده از استعداد هایشان در بهبود شرایط کسب و کار ایجاد می کند.
  2. و تعریف دوم: امرار معاش برای کسب درآمد و بدست آوردن سود از طریق هر فعالیتی و ورود به حوزه های گوناگون تجاری.

در تعریف اول که از طرف فدراسیون بین المللی کوچینگ یا ICF ارائه شده است، شاهد رویکردی هستیم که در آن بیزینس کوچ را یک شریک معرفی نموده است. و برای سود بردن از شراکت راهکار باید در راستای سود مجموعه باشد.

پس این امر را در نظر داشته باشید که سود بیزینس کوچ در گرو سود کسب و کار شماست و قرار نیست کسی در قبال حرف های انگیزشی از شما پول دریافت کند.

رویکرد دوم که تعریف ارائه شده توسط ویکی پدیا می باشد یک نگاه تجاری به بیزینس کوچ دارد. کسب و کار از طریق ورود به حوزه های مختلف و شناخت بازار در زمینه های متفاوت، شباهت هایی که با هم دارند و همینطور ایده گیری در تجارت از روش های مورد استفاده برای هر کدام از این بازار ها و کسب و کار ها فردی را با دانش سترده و دید باز تربیت می کند که می تواند بسیار پخته و تاثیر گذار عمل کند.

 

آنچه که میتوان به عنوان چکیده ای از این دو تعریف در نظر گرفت این است که با استفاده از تجربه کاری و چندین و چند ساله در حوزه های مختلف و مشاهده کسب و کارهای مختلف و الگو برداری از مدل های مختلف که شاید در زمینه کاری شما تا بحال پیاده سازی نشده باشد، باعث سود آوری برای شما خواهد شود. سودی که درآمد بیزینس کوچ نیز بدان وابسته است. پس این نقش در سازمان شما یک مشاور و یا یک ایده پرداز که در قبال حرف زدن از شما پول بگیرد نیست.

در ادامه این مطلب دلایل نیاز به بیزینس کوچ را با هم بررسی می کنیم که به طور کلی می توان گفت که دو جنبه دارند. اولین دسته از دلایل نیاز به بیزینس کوچ موارد و مشکلاتی هستند که در صورت گرفتار شدن در آن ها شما باید به بیزینس کوچ مراجعه کنید.

مواردی که با مشاهده آن ها قطعاً در بن بست هایی قرار خواهید گرفت که بهترین گزینه فرار از آن مشورت با یک متخصص خواهد بود. دسته دیگر دلایل نیاز به بیزینس کوچ مزایای استفاده از این تخصص در کسب و کار است. به خدمت گرفتن یک بیزینس کوچ همیشه برای فرار از بحران نیست.

دلایل نیاز به بیزینس کوچ کدامند!؟

انواع دلایل نیاز به کوچ کدامند؟

دلایل نیاز به بیزینس کوچ کدامند!؟

هر کسب و کاری ممکن است در شرایطی گیر کند که مدیران آن به این نتیجه برسند که ادامه راه با دشواری هایی همراه است. عموماً اینگونه موارد با تصمیماتی همراه می گردد که بسیار سرنوشت ساز هستند. اقدام های سریع، هیچ کاری نکردن، تزریق سرمایه و یا کاهش نیرو اقداماتی هستند که معمولا در این مواقع انجام می گیرد که در صورت اشتباه بودن خسارت هایی سنگین را به بنیاد کسب و کار وارد می آورند.

اینجاست که یک مدیر موفق دلایل نیاز به بیزینس کوچ را شناسایی کرده و برای عبور از این بحران از فردی کمک می گیرد که در این کار تخصص و تجربه دارد. این دلایل عبارتند از:

1.مه آلود بودن مسیر کسب و کار

یکی از اصلی ترین و مهمترین دلایل نیاز به بیزینس کوچ این است که چشم اندازی که از آینده کسب و کار داشتید از بین برود. فضای سردرگم و مه آلود بازار امروز، با نوسان ها و همینطور شرایط اقتصادی متغیر یکی از آن دسته مشکلاتی است که باعث می شود مدیران کسب و کار تصمیماتی خطرناک بگیرند.

یک بیزینس کوچ می تواند به شما تکنیک های خوبی را معرفی کند، بازار های جدید را نشان دهد و همینطور مسیری را در پیش رویتان بگذارد که آینده ای واضح داشته باشد.

 

2.فشار کار با نتیجه هماهنگ نیست

“به راحتی نرسید آنکه رنجی نکشید”. این مصرع شعر از حافظ که به یک ضرب المثل بدل شده است یکی از قوانین اصلی جهان را بازگو می کند. مزد خوب در مقابل کار زیاد! اما بعضی مواقع توازن این قانون به شکل باورنکردنی به هم می ریزد. شما سخت کار می کنید.

در کار غرق شده اید. اما هیچ خبری از درآمدی که باید داشته باشید نیست. زحمت زیاد شما سود کمی را در بر دارد. در اینجاست که جایی از کار می لنگد. شما باید یک تاکتیک اساسی را به کار گرفته و تغییراتی را در کسب و کار خود ایجاد کنید تا بتوانید به این موازنه باز گردید.

یکی از مهم ترین دلایل نیاز به بیزنس کوچ این مسئله است. خیلی از افراد شرایط بد بازار و کسب و کار را علت اصلی این وضعیت می دانند. این در حالی است که علت تغییرات ایجاد شده در بازار است. بازار دیگر آن بازار سابق نیست و شما باید خود را با آن هماهنگ کنید. به یاد داشته باشید که بازار برای شما نخواهد ایستاد. شما باید خود را به آن برسانید.

3.نیاز به هدایت و پیگیری مستمر

خیلی از افرادی که به تازگی کسب و کاری را شروع کرده اند، خبر های بد اطراف را می شنوند و در راه دچار سردرگمی می شوند. آیا راهی که می روم درست است!؟ آیا تلاشی که می کنم ارزشش را دارد!؟ آیا کار من به بار خواهد نشست!؟ آیا بهتر نیست و وقت و انرژی خود را معطوف کار دیگری کنم!؟ در صورتی که این پرسش ها را از خود می کنید، شما یکی از اصلی ترین دلایل نیاز به بیزینس کوچ را دارید. یکی بیزینس کوچ حرفه ای پاسخ قطعی و درست به تمام این سؤالات را به شما خواهد داد.

 

یک بیزینس کوچ با تجربه به شما خواهد گفت که چه زمانی باید در چه مسیری حرکت کنید، اکنون که در این مرحله از کار خود هستید به چه چیزی احتیاج دارید، کام بعدی شما باید چه باشد. به چه چیزی باید توجه کنید و چه چیزی بی اهمیت است. جهت دهی و پیگیری شما یکی از اساسی ترین مزیت هایی است که بیزینس کوچ برای شما خواهد داشت.

4.تمایل به توسعه

شاید کار شما روی روال خوبی باشد. اما تمایل به پیشرفتی کی از اصلی ترین دلایل نیاز به بیزینس کوچ است. بیزینس کوچ شما بهترین جهات را برای توسعه به شما معرفی می کند و یک جهت دهی کال از زمینه هایی که می توانید در آن ها شاهد توسعه کسب و کار خود باشید را ارائه می کند.

فراهم کردن شرایط توسعه علاوه بر اینکه یکی از دلایل نیاز به بیزینس کوچ حساب می شود. یکی از مهمترین خدماتی است که بیزینس کوچ ها به شما ارائه خواهند کرد و آن را به عنوان یک رزومه و توانایی برای خود می دانند.

 

5.گیر کردن در شیوه های قدیمی

تغییر متد ها یکی از سخت ترین کارها برای کارفرمایان و مدیران است. صوصا در مواردی که مدیران و کارفرمایان قدیمی و با سابقه ای بالا باشند. در این صورت حتی اگر تمایل به تغییر هم بالا باشد، یافتن متدی که بتواند نظر مشکل پسند و سختگیرانه این کارفرمایان را تغییر دهد کاری دشوار خواهد بود

این مورد نیز یکی دیگر از دلایل نیاز به بیزینس کوچ به شمار می رود. بیزینس کوچ می تواند بهترین روش را برای تغییر از یک سازمان سنتی به سازمانی مدرن با ساز و کاری جدید به کارفرمایان اداره کند که در آن کمترین هزینه با بیشترین بهره وری در نظر گرفته شده باشد.

مزایای بیزینس کوچ در کسب و کار چیست؟

مزیت های بیزینس کوچ را نام ببرید؟

مزایای بیزینس کوچ در کسب و کار چیست؟

در دسته قبلی از دلایل نیاز به بیزینس کوچ، مشکلاتی که با حضور این نقش برطرف می شد را بررسی کردیم. در این قسمت به بررسی مزایایی که با استفاده از این نقش در سازمان عاید خواهد شد را بررسی خواهیم کرد.

  • افزایش درآمد

در بین دلایل نیاز به بیزینس کوچ افزایش درآمد را میتوان یکی از مهمترین دلایل خواند. افزایش سطح درآمد یک سازمان اصلی ترین و غایی ترین هدف یک بیزینس کوچ خواهد بود.

  • پیشرفت در شرایط سخت

وقتی شما از یک بیزینس کوچ حرفه ای برای مدیریت کسب و کار خود و جهت دهی به آن استفاده می کنید، قطعاً خواهید دید که حتی در بدترین شرایط بازار نیز برای شما پیشرفت را به همراه خواهد داشت.

شناخت تمامی وضعیت های بازار و همینطور جریان های تغییرات این قدرت را به بیزینس کوچ خواهد داد که در سخت ترین شرایط نیز راه حلی برای پیشرفت در اختیار شما بگذارد. شاید این راه ل از زمینه ها و جنبه هایی از کار باشد که شما تا کنون به آن فکر نکرده اید. پیشرفت در شرایط سخت یکی از دلایل نیاز به بیزینس کوچ است که خیلی از سازمان ها با توجه ویژه به این موضوع، آن هم زمانی که رقبا در حال ضرر هستند موفقیت هایی در سطح کلان را بدست آورده اند.

 

  • رشد خود و تیم به طور همزمان

بیزینس کوچ فقط کسب و کار شما را رشد نخواهد داد، بله خود شما و تیم شما نیز رشد خوبی را شاهد خواهید بود. این انتقال تجربه در تمامی محیط های کار تیمی  گروهی صورت می گیرد. اما در مورد بیزینس کوچ خیلی بالاتر و بیشتر خواهد بود. این امر که کار اصلی بیزینس کوچ راهنمایی و جهت دهی با استفاده از تجربیات و بیان واضح و روشن دلایل آن است، تأثیر بسزایی در انتقال تجربه از وی به شما خواهد داشت.

 

نتیجه گیری:

با توجه به دلایل نیاز به بیزینس کوچ و همینطور مزایایی که بهره گیری از یک بیزینس کوچ قدرتمند میتواند برای شما داشته باشد، استفاده از این نقش در سازمان می تواند بسیار مفید باشد. اما آنچه که حائز اهمیت است این است که شما بیزینس کوچی باتجربه و خبره را انتخاب کنید که بتواند راه حل تمامی دلایل نیاز به بیزینس کوچ را برای شما ارائه کرده و نیاز هایتان را کامل برطرف نماید.

 

دیدگاهتان را بنویسید