بیزینس و کوچینگ

15 ویژگی کلیدی یک بیزینس کوچ مؤثر

15 ویژگی کلیدی یک بیزینس کوچ مؤثر

آیا کسب‌ وکار موفقی داشته‌اید؟ آیا می‌خواهید تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید؟ حتی با سالها تجربه، هر کسب‌ وکاری می‌تواند از آموزش بهره‌مند شود. همیشه کسب‌ و کارهایی هستند که می‌خواهند روی خودشان کار کنند تا موفق‌تر شوند. اگر می‌توانید کمک کنید، برخی از ویژگی‌های یک مربی کسب و کار کارآمد را بررسی کنید. آیا قصد دارید که به یک بیزینس کوچ قوی و متخصص تبدیل شوید، اما نمی‌دانید که چه ویژگی‌هایی باید داشته باشید؟

ما امروز قصد داریم به شما مهم‌ترین ویژگی یک بیزینس کوچ حرفه‌ای را بیان کنیم. اگر شما این ویژگی‌ها را در خودتان دارید، می‌توانید برای خیلی از کسب‌ وکارها و تجارت‌ های مختلف، به‌ عنوان یک ناجی عمل کنید. و در صورت تقویت آن  و یا دریافت مشاوره در زمینه های مختلف در حیطه ی کسب و کار  از خدمات سایت ما بهره مند شوید.

البته یکسری از ویژگی‌ ها به‌ طور 100% تأثیر مستقیم ندارند. اما داشتن آنها می‌تواند حتی برای سلامت بدن و روح شما در جهت داشتن انگیزه بالا، بسیار کارآمد باشد. قسمتی از ویژگی‌ها هم می‌توانید با آموزش و تمرین بیشتر، به درجات بالاتری از آن دست پیدا کنید. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید که ویژگی های بیزنس کوچ حرفه ای را بیان کنیم.

15 نوع ویژگی بیزینس کوچ متخصص و کاربلد

هر کسی که به‌ طور جدی به یک بیزینس کوچ فکر می‌کند باید از خود بپرسد که آیا این ویژگی‌های مهم را دارد یا خیر؟در زیر به این موارد اشاره کردیم:

1 – وضعیت بدنی سالم

آیا نگرش درستی نسبت به بیزینس کوچ دارید؟ مطمئناً در ابتدا، شما قصد دارید به کار علاقه داشته باشید و نگرش مثبتی نسبت به آن داشته باشید. اما این موضوع در مقابل موارد مهم دیگر اهمیت بالاتری ندارد. شما همچنین باید با مشتریان خود بسیار صبور باشید و قصد کمک به آنها را داشته باشید.

شما نمی‌توانید افراد را تنها به این دلیل که تمرین دادن آنها سخت است، رها کنید و البته، شما باید نگرش خود را حفظ کنید که او چه‌ کاری می‌تواند انجام دهد، بدون توجه به مشکلاتی که ممکن است ایجاد شود. اهمیت این موارد به این دلیل هست که شما باید از لحاظ روحی و بدنی در شرایط مناسبی قرار داشته باشید.

2 – انعطاف‌پذیری در برنامه ریزی

به‌عنوان یک بیزینس کوچ، باید ذهنی باز در مورد برنامه‌ریزی داشته باشید. درست مانند موقعیت فعلی شما، ضرب‌الاجل‌های دقیقی وجود دارد که باید انجام شود و شرکت‌هایی که با آنها کار می‌کنید نیز این مهلت‌ها را خواهند داشت. آکادمی مواساتی، مطالب زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد، که چگونه یک بیزینس کوچ موفق باشید، اما باید مخاطبان خود را نیز بشناسید.

آموزش یک مدل واحد نیست، شما باید مایل باشید با مشتریان خود به گونه‌ای کار کنید، که آنها را تشویق کند تا بهترین باشند. مهم است که قبل از هرگونه برنامه آموزشی، تصویر خوبی از هر صنعت را داشته باشید.

3 – پاسخگویی به مردم در برابر وظایف مشخص شده

آیا می‌توانید مشتریان خود را در قبال اعمالشان مسئول بدانید؟ بخشی از مسئولیت شما کمک به شرکت‌ها، برای دستیابی به موفقیت هرچه بیشتر است و بخشی از آن این است که وقتی افراد از برنامه پیروی نمی‌کنند، پاسخگو باشید. یک بیزینس کوچ موفق مانند هر مربی دیگری یکسری وظایف دارد، باید مطمئن شوید که تیم شما بهترین برنامه و استراتژی خود را انجام می‌دهد.

4 – ارتباطات عالی از ویژگی های مهم یک مربی کسب و کار

بخشی از یک مربی خوب کسب‌وکار، داشتن مهارت‌های ارتباطی عالی است. شما باید بتوانید ایده‌های خود را به‌ طور واضح و مؤثر به مشتریان خود، منتقل کنید. داشتن مهارت‌های ارتباطی قوی هنگام راه‌اندازی کسب‌وکار شما مفید است. یکی از راه‌های پیشنهادی برای راه‌اندازی کسب‌وکار، شرکت در رویدادهای مربوط به حوزه کاری کوچینگ و کسب‌وکار است.

مدیران اساساً رهبر نمی‌شوند زیرا نمی‌توانند ایده‌های خود را به‌طور مؤثر به مدیریت و تیم خود منتقل کنند. مربی کسب‌وکار نه تنها مسئول ارتقای مهارت‌های ارتباطی شرکت‌کننده است، بلکه مسئولیت نحوه صحبت کردن و انتقال استراتژی مدیریت به شرکت‌کنندگان را نیز بر عهده دارد.

5 – اعتماد به نفس و داشتن استراتژی مشخص

از آنجایی که می‌خواهید یک بیزینس کوچ شوید، می‌توان فرض کرد که سابقه اثبات‌شده‌ای در شرکت‌های قبلی خود دارید. بر اساس تجربیات گذشته، شما باید یک استراتژی مشخص داشته باشید، که کارایی خود را ثابت کرده است و باید در زمان استفاده از این استراتژی برای کمک به سایر مشاغل، اطمینان داشته باشید. بخشی از این کار، داشتن اعتماد قوی به خود، و دانستن این موضوع است که استراتژی شما به شرکت‌های دیگر کمک خواهد کرد.

6 – توانایی دیدن کل تصویر توسط بیزینس کوج

به‌ عنوان یک بیزینس کوچ، شما باید توانایی دیدن کل تصویر کسب‌ و کار را داشته باشید و بتوانید تصمیماتی بگیرید که به‌ طور کلی به شرکت کمک کند، نه اینکه به جنبه‌های فردی آن نگاه کنید. این یک ویژگی بسیار ضروری یک رهبر است. این یک ویژگی است که مدیران را از رهبران متمایز می‌کند و خود مربی باید این رویکرد را نسبت به زندگی و کار، برای آموزش دیگران داشته باشد.

مربی کسب و کار هر روز در حال رشد و یادگیری

مربی کسب و کار یاد گیرنده ی مستمر

7 -مربی کسب و کار یک یادگیرنده مادام‌العمر و باانگیزه  است

یک مربی خوب ممکن است تمام تجربیات مدیریت کسب‌وکار در جهان را داشته باشد. اما یک مربی عالی به‌طور مداوم در تلاش است تا در توسعه شخصی سرمایه‌گذاری کند و دانش خود را گسترش دهد و در عین حال دائماً روندهای فناوری جدید را یاد بگیرد. با حفظ رشد و بالا بردن اطلاعات، می‌توان تغییرات اقتصادی بالقوه را پیش‌بینی کرد و در نهایت کارایی و کوچ کسب‌وکارها را ارتقا بخشید.

یک بیزینس کوچ حرفه‌ای، مایل است دقت لازم را انجام دهد، ساعات اولیه کار را انجام دهد و فرآیند استخدامی را طی کند که ممکن است سه ماه یا بیشتر طول بکشد.

8 – اشتیاق برای کمک به دیگران برای موفقیت بیشتر در کار و زندگی

یک بیزینس کوچ، نه تنها باید تمایل داشته باشد که دانش خود را برای ارتقاء دانش دیگران و کمک به موفقیت دیگران به اشتراک بگذارد، بلکه باید تلاش کند و مشتریان خود را تشویق کند تا نسخه‌های بهتری از خود شوند. به عبارت دیگر، یک مربی بزرگ کسی نیست که می‌کوشد در پیش‌زمینه باشد، بلکه تلاش می‌کند رهبر بسازد. بنابراین، آنها باید بتوانند مشتریان را تشویق به خودآموزی و سرمایه‌گذاری در توسعه شخصی خود کنند که در نهایت منجر به موفقیت در تجارت می‌شود.

9 – عشق به تجارت و ارائه بهترین پشتیبانی توسط بیزینی کوچ

هر کارآموزی مایل است از او بیاموزد و زمانی را صرف گوش دادن به کسی کند که چندین بار در آن صنعت بوده است و می‌تواند با اطمینان به تجربه کاری در دنیای واقعی مراجعه کند. برخی از بهترین مربیان کسب‌وکار دارای سابقه‌ای در امور مالی، بازاریابی، اقتصاد یا حقوق هستند.

با این حال، یک بیزینس کوچ حرفه‌ای باید در هر جنبه‌ای از کوچ تجارت، اعتمادبه‌نفس داشته باشد و به‌اندازه کافی مطمئن باشد که بدون توجه به اینکه در چه صنعتی است، پشتیبانی، مشاوره و راهنمایی فوق‌العاده‌ای ارائه دهد. او باید به آنها ثابت کند که اگرچه همه ما ترس‌های خود را داریم. نکته اصلی این است که یاد بگیرید چگونه به بهترین شکل ممکن بر آن غلبه کنید.

10 – رهبری قوی مربی کسب و کار، مهارت‌های ارتباطی با مشتریان

کوچینگ کسب‌وکار فقط به معنای “رابطه کوتاه‌مدت و ماشینی” نیست، بلکه ایجاد یک رابطه معتبر و طولانی‌مدت با مشتریان شماست. شما باید بتوانید نه تنها زمان و دانش خود را برای کمک به مشتریان خود سرمایه‌گذاری کنید، بلکه باید رابطه کاری خود را نیز مثال بزنید. یک رابطه واقعی بسازید.

دانستن چگونگی ایجاد رابطه با یک نفر می‌تواند تمایل آنها را برای کمک، همکاری و حمایت از یکدیگر تشویق کند. مطالعات نشان داده‌اند که ارتباط باز و رابطه قوی مربی و مشتری مطمئناً به نتیجه موفقیت‌آمیز یک برنامه راهنمایی کمک می‌کند.

11 – اعتماد و همکاری بین مشتریان و همکاران برای دستیابی به هدف مشترک

درک این نکته مهم است که رهبران بزرگ و اکثر صاحبان مشاغل اهمیت کار با کارآفرینان همفکر و جویای مشاوره و نظرات را می‌دانند و به آن بسیار اهمیت می‌دهند. یک بیزینس کوچ عالی، به دنبال کار با مشتریان و همکارانی است که هدف مشترک دستیابی به موفقیت را دارند.

12 – صداقت در تمام روند کار  از ویژگی بسیار مهم بیزینس کوچ

برای هر معلمی که بتواند اعتماد مشتریان خود را جلب کند، صداقت از اهمیت بالایی برخوردار است. مشتری ترجیح می‌دهد بیزینس کوچ حقیقت را در مورد خطرات بالقوه‌ای که ممکن است چالش‌های بزرگ‌تری در مسیر ایجاد کند، به‌جای تلاش برای جلوگیری از آسیب رساندن به احساسات او، به‌طور واضح و صریح بگوید.

مربیان کسب وکار به یک سیستم اعتقادی بسیار قوی، چشم‌اندازی برای آینده، رویکرد مثبت به هر مشکل و درک قوی از خود نیاز دارند. آنها باید این را به مدیرانی که فاقد این مهارت‌های رهبری اساسی هستند، منتقل کنند.

بهره‌گیری از یک سیستم و مدل در سطح جهانی توسط مربی کسب و کار

استفاده از یک روش و مدل در سطح جهانی

13 – بهره‌گیری از یک سیستم و مدل در سطح جهانی توسط مربی کسب و کار

بهترین مربیان از انواع رویکردها، روش‌ شناسی و ساختار (برنامه‌ریزی و استراتژی) آزمایش‌ شده استفاده می‌کنند، که در نهایت ابزارهایی را برای مدیریت مشتریان خود به بهترین نحو در اختیار آنها قرار می‌دهد. اگر مایل به پیروی از سیستم‌های جدید و کاملاً اثبات‌ شده باشید، شانس موفقیت خود را تا حد زیادی افزایش خواهید داد.

14 – توانایی شخصی‌سازی با خلاقیت و تفکر انتقادی

بر اساس فهرست ده مهارت برتر، خلاقیت و تفکر انتقادی، که توسط مجمع جهانی اقتصاد منتشر شده است، به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارد. اینها ویژگی‌های مهمی برای هر بیزینس کوچ است، زیرا او باید بتواند در حین ارزیابی خطرات و نتایج بالقوه، ایده تولید کند.

آنها همچنین همراه با همدلی، تمایل به همکاری، سازگاری و از همه مهم‌تر نوآوری هستند، که به‌عنوان ویژگی‌های انسانی، برای دستیابی به نتایج مطلوب برای مشتریان، ضروری هستند.

15 – رقابت پذیر، تعیین اهداف و تلاش برای رسیدن به آن ها توسط بیزینس کوچ حرفه ای

بیزینس کوچ حرفه‌ای بودن، به این معناست که تا زمانی که راه‌حل‌های مناسب برای مشتریان پیدا نکنید، هرگز از راهنمایی مشتریان خود دست نکشید. مهم است به خاطر داشته باشید که افراد موفق نمی‌خواهند چالش آسان‌تر باشد، آنها تکالیف خود را انجام می‌دهند، به خوبی آماده می‌شوند و مطمئن می‌شوند که شکست نمی‌خورند.

عزم و انعطاف‌پذیری برای رسیدن به اهداف شخصی و مشتری، شاید مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که به تضمین موفقیت برای هرمربی کسب وکار حرفه‌ای کمک می‌کند.

16 – تمایل شخصی به راهنمایی و آموزش دیگران توسط مربی کسب وکار

از خود بپرسید که چرا می‌خواهید وارد آموزش شوید. اگر پاسخ این است که می‌خواهید به مردم کمک کنید تا پتانسیل‌های خود را درک کنند، که به نوبه خود به رشد جوامع بهتر کمک می‌کند، در این صورت در مسیر درستی هستید.

هر بیزینس کوچ موفق، اشتیاق زیادی برای کمک به افراد برای رسیدن به رؤیاهای خود دارد و آنها را یاری می‌کند که واقعاً لیاقتشان در کار چیست و چگونه می‌توانند تفاوت ایجاد کنند.

17 – کار تیمی توسط مربی کسب وکار و مشتریان

این نکته بسیار مهمی است که باید به خاطر بسپارید. در همه‌ جا موعظه می‌شود، اما به‌ ندرت انجام می‌شود. خود مربی باید کار تیمی را بلد باشد. همه می‌دانند که رهبران نمی‌توانند همه کارها را خودشان انجام دهند و بنابراین آنها تیمی از افراد با استعدادهای متفاوت دارند. او باید تیم را طوری هدایت کند که از هر استعدادی به‌ طور کامل استفاده شود و تیم با استفاده از استعداد آنها احساس رضایت کند.

18 – آمادگی خوب یکی از ویژگی های مهم مربی کسب و کار برای تسلط بیشتر

همیشه قبل از شروع به اجرای محتوای خود بر روی شرکت کنندگان، محتوای خود را آماده کرده و مرور کنید. محتوا باید تمام جنبه‌ های موضوع را پوشش دهد، از مهارت‌های اساسی گرفته تا طراحی و اجرای ایده‌های رهبری. شرکت‌ها بیزینس کوچ را برای بهبود عملکرد تیم، هم به‌ صورت گروهی و هم به‌ صورت فردی استخدام می‌کنند. پس از اتمام جلسه آموزشی، مدیرعامل باید درک بهتری از رفتار فردی و سازمانی داشته باشد. هرکسی در یک مقطع زمانی نیاز به مشاوره عاقلانه دارد.

رهبران کسب‌وکار نیز از این قاعده مستثنا نیستند، زیرا آنها به‌ ویژه برای از بین بردن استرس و اضطراب ناشی از استراتژی‌ها، سودها و جلسات مهم، به آن نیاز دارند. آنها معمولاً درک راه حل‌های ساده‌تر برای مشکلات را دشوار می‌دانند. کوچینگ یا منتورینگ مؤثرترین رویکرد برای کمک به رهبران کسب‌وکار است. که در کمترین زمان و همچنین بدون اعمال مالیات بر سبک زندگی خود به حداکثر برسند.

 

هدف یک بیزینس کوچ حرفه‌ای همیشه باید کمک به استخراج توانایی رهبری در افراد مرتبط با او باشد.

آمادگی و تسلط یک بیزنس کوچ

تسلط و آمادگی بیزنس کوچ برای رهبری و مدیریت مدیران

بیزینس کوچ حرفه‌ای، باید تلاش کند تا به مدیر کسب‌ وکار کمک کند تا نحوه طراحی و ارتباط با چالش‌های رهبری خاص را بیاموزد، در حالی که مسئولیت کامل غلبه بر چالش را بر عهده می‌گیرد. بیزینس کوچ باید ابتدا مراحل زیر را انجام دهد، قبل از اینکه آنها را با جنبه‌های رهبری و حل مسئله آشنا کند:

  • با در نظر گرفتن فرهنگ کار و استعداد تیم، ابتدا با مدیرعامل یا رئیس کسب‌وکار و تیم منابع انسانی شریک شوید.
  • تا زمانی که بیزینس کوچ از عملکرد شرکت‌کنندگان رضایت کامل نداشته باشد، مربیگری باید ادامه یابد.
  • هدف در اینجا آموزش مدیران اجرایی، به گونه‌ای است که با هر جنبه‌ای از مهارت‌های رهبری و حل مسئله آشنا باشند.
  • او باید بتواند تغییرات اساسی موردنیاز برای انتقال خود از مدیر به رهبر را درک کند. این در مورد نشان دادن به صاحبان مشاغل کوچک است که چقدر می‌توانند سودآور باشند.

جمع‌بندی ویژگی‌های بیزینس کوچ حرفه‌ای

ویژگی‌های زیادی وجود دارد که یک بیزینس کوچ عالی را می‌سازد. اگر هر یک از این ویژگی‌ها را دارید، ممکن است برای شما مناسب باشد که یک بیزینس کوچ حرفه‌ای شوید. تبدیل‌شدن به یک بیزینس کوچ فقط یک حرفه دیگر نیست، یک روش زندگی است و اگر از هر معلمی راز موفقیتش را بپرسید، مطمئناً می‌شنوید که تجربه، فداکاری، صبر و مهربانی خاصی می‌طلبد. اگرچه بدون شک این یک مسیر شغلی چالش‌برانگیز است، بیزینس کوچ همچنین می‌تواند یکی از رضایت‌بخش‌ترین و با ارزش‌ترین تجربیات موجود باشد.

امروزه، منتورها در همه صنایع تقاضای زیادی دارند. در واقع، پس از فناوری اطلاعات، بیزینس کوچ، دومین حرفه با رشد سریع در جهان است. اگر ویژگی‌های فوق را دارید و کاملاً معتقدید که آموزش کسب‌ و کار هدف شماست، به سایت ما سر بزنید فرصتی برای کمک به شما برای رسیدن به رویای خود .

دیدگاهتان را بنویسید