دنیای مارکتینگ

برندینگ چیست و چه منافعی برای کسب و کارها دارد؟

برندینگ چیست و چه منافعی برای کسب و کارها دارد؟

برندینگ یا برندسازی، نه تنها باعث می شود تا محصول شما همیشه در ذهن و یاد مصرف کنندگان باقی بماند؛ بلکه به مشتریان شما این امکان را می دهد تا بدانند که از شرکت شما چه انتظاری دارند. اینکار راهی است برای تمایز خود از رقبا و شفاف سازی تمام آنچه که ارائه می دهید و باعث می‌شود همیشه بهترین‌ها و خاص‌ترین‌ها را انتخاب کنید. نام تجاری شما، نماینده واقعی از الگویی است که شما می خواهید در تجارت خود به مشتریان وفادار ثابت نمایید.

پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید تا با مفهوم برندینگ در شرکت ها و منافعی که آن برای هر شرکت به همراه دارد آشنا شوید. و اگر هنوز برای برند شدن شرکت خود اقدام نکردید ما را تا پایان این مقاله همراه کنید.

برندینگ چیست؟

برندینگ یک روش بازاریابی برای کسب وکارها

برندینگ چیست؟

برندینگ یا برندسازی، یک روش بازاریابی است که در آن یک شرکت نام؛ نماد یا طرحی را ایجاد می‌کند که فقط متعلق به آن شرکت بوده و شرکت دیگری حق استفاده از این برند را ندارد. به عبارتی دیگر، برندسازی عملی است که برای شکل دادن به برند خود انجام می دهید.

این امر به شناسایی یک محصول و تمایز آن از سایر محصولات و خدمات کمک بسیاری خواهد کرد. برندینگ نامی تجاری برای کسب و کار شما خواهد بود. به طور خلاصه، هر اقدامی که شما برای شکل دادن به نام تجاری خود انجام دهید، به معنای برندسازی است.

آیا برند همان مارک است؟

مارک؛ آرم؛ لوگو یا نام تجاری، نشان دهنده درک مردم نسبت به آن کسب و کار است. اما برندسازی مجموعه اقداماتی است که شما برای پرورش آن برند انجام می دهید. به عبارت دیگر، مارک شما فقط یک اسم است؛ اما برند سازی یک فعل است و به معنای اختصاص مالکیتی منحصربفرد، بر محصولات خاص یک شرکت می‌باشد.

مزایای منحصربفرد برندینگ برای کسب و کارها

مزایای برندینگ برای کسب وکار

6 مورد از مزایای منحصربفرد برندینگ برای کسب و کارها

برندسازی به دلیل تأثیرات غیرقابل انکاری که بر روی افزایش فروش و جذب مشتری در شرکت شما خواهد گذاشت، بسیار مهم است. برندینگ، می تواند نحوه درک مشتریان از برند شما را تغییر دهد؛ این تغییر نیز موجب افزایش آگاهی از برند شما و ایجاد فرصت های جدید فروش خواهد شد.

1.برندینگ، به رسمیت شناخته می شود

مهمترین دلیل برندسازی به رسمیت شناخته شدن یک تجارت است؛ زیرا افزایش شهرت و آوازه و به رسمیت شناخته شدن توسط مصرف‌کنندگان، برای یک تجارت امری بسیار مهم است. آرم، مهمترین عنصر برندینگ است؛ زیرا آرم یک شرکت، در اصل چهره آن شرکت است.

2.ارزش تجارت را افزایش می‌دهد

برندسازی، در آینده شرکت بسیار تاثیرگذار است؛ زیرا فرصت‌های زیادی برای پیشرفت در اختیار شرکت قرار می دهد. یک برند محکم و مستقر می تواند با دادن اهرم قدرت به شرکت ها در زمینه صنعتی، ارزش آن تجارت را افزایش دهد. برندسازی، به دلیل داشتن جایگاهی ویژه و شناخته شده در بازار، به یک فرصت سرمایه گذاری بسیار جذاب و ایده‌آل تبدیل شده است.

3.باعث جذب مشتریان جدید می شود

یک برند خوب مشکلی برای جذب مشتریان جدید و جلب اعتماد آنان نخواهد داشت. برندینگ موفق و قوی به معنای این است که تصور مثبتی از شرکت، در ذهن مصرف کنندگان وجود دارد و احتمالاً آنها به واسطه آشنایی و اعتمادی که به برند شما پیدا کرده اند، با شما تجارت خواهند کرد. پس از تثبیت یک برند تجاری، بازاریابی دهان به دهان، بهترین و مؤثرترین تکنیک تبلیغاتی برای شرکت خواهد بود.

4.برندینگ، باعث افزایش غرور و رضایت کارمندان می شود

وقتی یک کارمند برای شرکتی که برند مطرح؛ قوی و موفقی دارد، کار کند، از کار خود راضی‌تر خواهد بود و به آن افتخار خواهد کرد. کار برای یک برند تجاری که از اعتبار بالایی برخوردار باشد و در بین مردم بسیار محبوب بوده و مورد توجه واقع شود، لذت بخش‌تر؛ جذاب‌تر و کارآمدتر خواهد بود. داشتن یک برند موفق، به کارکنان کمک می‌کند تا نسبت به کار و شرکت خود، احساس رضایت و تعلق خاطر بیشتری داشته باشند.

5.باعث ایجاد اعتماد در بازار خواهد شد

داشتن برندی استراتژیک با ظاهر جذاب و حرفه‌ای و کیفیتی بالا،  به شرکت کمک می‌کند تا اعتماد مشتریان بالقوه خود را بالا ببرند. افراد معمولا با شرکتی که تصویری زیبا؛ موفق و حرفه‌ای دارد، تجارت می‌کنند.

6.موجب تبلیغ محصول خواهد شد

یکی دیگر از مزایای منحصربفرد برندسازی برای کسب و کارها، تبلیغات است. استراتژی‌ها و تکنیک‌های تبلیغاتی، موجب انعکاس مستقیم برند و ویژگی‌های منحصربفرد آن خواهد شد. استفاده برندهای شاخص و موفق، از تکنیک‌ها و روش های مختلف تبلیغاتی، موجب ایجاد استراتژی تبلیغاتی منسجم و جذابی می‌شود که در اهداف برندسازی کسب و کارها نقش برجسته‌ای خواهد داشت.

تجارت خود را با برندسازی توانمند کنید!

توانمند کردن کسب وکار با برندسازی

تجارت خود را با برندسازی توانمند کنید!

فراموش نکنید که برندینگ، یک فعل یا یک عمل است. با برندینگ، به جای اینکه به دیگران اجازه دهید تجارت شما را معرفی کنند، از طریق برند تجاری خود با مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنید.

برندسازی بهتر به معنای بازاریابی بهتر است!

محصولات عادی دارای طول عمر محدودی می‌باشند؛ اما برندها، اگر خوب اداره شوند؛ برای همیشه دوام می‌آورند و در ذهن‌ها باقی می‌مانند. هنگامی که به عنوان یک برند تجاری شناخته شوید، بازاریابی برای محصولات، آسان‌تر خواهد شد. روش انجام بازاریابی می‌تواند ترکیبی و منطبق با تاکتیک‌ها باشد؛ اما مراقب باشید که برند خود را بیش از حد اغراق شده نشان ندهید. با مشاوره مداوم با راهنمای برند، می‌توانید تلاش خود را بر روی تاکتیکهای مهم و موثر متمرکز کنید.

بازاریابی روشی است که منجر به افزایش فروش شما می شود؛ اما برندسازی پایه ای است که شما بر روی آن شهرت و وفاداری به مشتریان خود را بنا می کنید.

 

6 مورد از محبوب ترین انواع برندینگ

1.نام تجاری شرکت

این نوع برندینگ به جای یک کالای خاص، یک برند را برای کل یک شرکت، ایجاد می‌کند. شرکت هایی که برند تجاری موفقی دارند، معمولاً همیشه در ارائه کیفیت، سر قولشان می‌مانند. به عنوان مثال، هر زمان کمپانی اپل، کالای جدیدی ارائه دهد، مشتریانش تصور می‌کنند که این محصول نیز مانند گذشته بی‌نظیر بوده و از فناوری برتری برخوردار است.

2.برندینگ محصولات

برندینگ محصولات نیز حول محور برندسازی برای یک محصول می‌چرخد تا یک شرکت یا یک شخص خاص.

3.نام تجاری شخصی

این نوع از برندینگ، به معنای ایجاد یک برند در برای یک شخص خاص است تا یک تجارت. برای سیاستمداران و افراد مشهور این امر بسیار مهم است. مدیر عاملان و دیگر چهره‌های عمومی از سرمایه گذاری در نام تجاری شخصی خود سود خواهند برد.

4.همکاری تجاری

در این نوع از برندینگ، دو شرکت درگیر هستند. این نوع برندسازی مخصوص شرکت‌هایی است که به منظور ایجاد یک محصول یا خدمات مشترک برای مخاطبان خود شریک شده اند.

نام تجاری بدون مارک

مینیمالیسم چیزی که توجه مخاطبان هدف را جلب می کند.

5.نام تجاری بدون مارک

این نوع به عنوان “برندهای مینیمالیستی” نیز شناخته می شود. این کار روند نسبتاً جدیدی است که فرض می‌کند یک محصول، خود برای معرفی و صحبت کردن درباره خودش کافی است. این مارک‌ها غالباً ساده و دارای طرح‌های عمومی هستند. نام‌های تجاری بدون مارک مبتنی بر این عقیده هستند که مینیمالیسم آنها چیزی است که توجه مخاطبان هدف خود را جلب می‌کند.

6.برند جغرافیایی

آیا شما در صنعت گردشگری هستید؟ اگر بله، شما باید برند تجاری جغرافیایی را برای خود تعیین کنید. برند تجاری مخصوص جنبه‌های منحصر به فرد یک منطقه خاص می‌باشد. این نوع مارک تجاری بر منحصربه فرد بودن موقعیت جغرافیایی یک منطقه به عنوان نقطه فروش کالاها یا خدمات خاص تأکید می‌کند. (برای مثال، اسکراب نمک دریای مرده و کمپین آژانس آمستردام).

نتیجه گیری:

در این مقاله از مزایا و فوایدی که برندسازی برای یک شرکت به همراه دارد حرف زدیم. اگر شما هم به فکر برند شدن شرکت تجاری خود هستید حتماً اقدامات لازم را برای رسیدن به این هدف انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید