دنیای مارکتینگ

مفهوم بازاریابی چیست؟ و انواع آن کدام است؟

مفهوم بازاریابی چیست؟ و انواع آن کدام است؟

بازاریابی، یک فرآیندی است که شامل یکسری برنامه ها، اصول، و روش ها است. که همراه با تاکتیک های متعدد و متنوع اجرا می شود. و برای تسلط و درک درست از مفاهیم بازاریابی می بایست تجربه بالا از طریق تلاش مستمر بدست آورد. ما در این مقاله می خواهیم در مورد بازاریابی و  انواع آن حرف بزنیم. اگر شما هم در مورد بازاریابی سؤالاتی دارید، می توانید با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

واقعیت این است که بازاریابی، در تقابل تجارت و مشتری قرار دارد. و بزرگترین داور منافع شخصی تجارت و نیازهای خریدار است.

مارکتینگ، یک اصطلاح تجاری است که کارشناسان به ده ها روش مختلف تعریف کرده اند. در حقیقت، حتی در سطح جهان ممکن است افراد این اصطلاح را متفاوت درک کنند.

اساساً، این یک فرایند مدیریتی است. که از طریق آن محصولات و خدمات از مفهوم به مشتری منتقل می شوند. در ادامه مقاله به توضیحات جامعی از بازاریابی چیست، می رسیم.

مفهوم بازاریابی و انواع تعریف و درک از آن

این موضوع، شامل شناسایی یک محصول، تعیین تقاضا، تصمیم گیری در مورد قیمت آن و انتخاب کانال های توزیع می باشد. همچنین شامل توسعه و اجرای یک استراتژی تبلیغاتی است.

انستیتوی بازاریابی مستقر در انگلستان این اصطلاح را به شرح زیر تعریف می کند:
مارکتینگ، فرایند مدیریتی است که وظیفه شناسایی، پیش بینی و برآورده کردن نیاز مشتری را با سودآوری دارد.

بازاریابی فرایند جذب افراد به محصول یا خدمات شرکت شما است. این امر، از طریق تحقیقات بازار، تجزیه و تحلیل و درک منافع مشتری ایده آل شما اتفاق می افتد. بازاریابی به کلیه جنبه های یک تجارت، از جمله توسعه محصول، روش های توزیع، فروش و تبلیغات مربوط می شود.

آغاز بازاریابی مدرن در 1950

شروع بازاریابی مدرن در سال 1950

 

آغاز بازاریابی مدرن در 1950

بازاریابی مدرن از دهه 1950 میلادی آغاز شد که مردم برای تایید یک محصول، بیشتر از رسانه های چاپی شروع به استفاده کردند.

از آنجا که تلویزیون و به زودی، اینترنت وارد خانوارها شد، بازاریابان می توانند کل کمپین ها را در چندین سیستم عامل انجام دهند. و همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، طی 70 سال گذشته، بازاریابان برای تنظیم دقیق نحوه فروش یک کالا به مصرف کنندگان به موفقیت بیشتری دست پیدا کرده اند.

 

تعریف دیگر از انجمن بازاریابی آمریکا

بازاریابی، فعالیت مجموعه مؤسسات و فرآیندهای ایجاد برقراری ارتباط، تحویل و تبادل پیشنهادهایی است که برای مشتریان، شرکا و جامعه به طور کلی ارزش دارد.
انواع مختلفی از بازاریابی شامل دیجیتالی و آفلاین وجود دارد. اما نکته ی مهم این است که، تیم های بازاریابی و فروش  برای سودآوری باید رویکردی یکپارچه داشته باشند.

 

بازاریابی فرایند درک مشتریان شما و ایجاد و حفظ روابط با آنها است. فارغ از اندازه آن، کلید موفقیت یک سازمان است.

هدف از بازاریابی چیست؟

هدف از آن شناختن و درک مشتری است. که محصول یا خدمات مناسب او باشد و به فروش رود.
بازاریابی، به این معنی نیست که چه کسی بتواند سریعتر صحبت کند، یا بهتر قراردادی را ببندد. این مورد درک عمیق روانشناختی نیازهای مشتری را نشان می دهد.

اگر تجارت از بازاریابی و نوآوری تشکیل شده باشد، آن در مورد بینش های عمیق مشتری صحبت می کند.
این موضوع، با پرسیدن سؤال شروع می شود. مصرف کنندگان چه کسانی هستند، چه می خواهند و آنها به چه چیزی اهمیت می دهند.

بازاریابی از جنبه ی مشتری

تعریف بازاریابی از دیدگاه مشتری

بازاریابی از جنبه ی مشتری

من در دانشگاه آموختم که بازاریابی یک مکالمه است.یک نوع گفتگو است که بین دو نفر شروع می شود که یکدیگر را به خوبی نمی شناسند. چرا که مکالمات عالی منجر به درک نیازها می شود.

بینش های عالی منجر به محصولات شگفت انگیزی می شود که از طریق تجربه های مشتری درگیر می شوند. 

مارکتینگ از جنبه ی مشتری

به عنوان مثال، وقتی با شخصی آشنا می شوم که شناختی از آن ندارم، سعی می کنم با آن آشنا شوم. سعی می کنم رویاها و مشکلات و نیازهای آنها را درک کنم. من در مورد خودم صحبت نمی کنم مگر اینکه علاقه شخصی واقعی برای یادگیری درباره من وجود داشته باشد. اما این فقط از همدلی واقعی ناشی می شود.

 باید واقعاً به این شخص اهمیت بدهم تا اعتماد آن را جلب کنم. بازاریاب هایی که مشتری بیشتری کسب می کنند،  کسانی هستند که مشتریان خود را به سمت تمایل به فروش کالاهای بیشتر سوق می دهند.

آنها به مشتریان بالقوه نشان می دهند که علاقه مندند مشکلات واقعی را حل کنند.و واقعاً به دنبال کمک به مشتری برای بهبود زندگی خود از طریق محتوا، تخصص، اشتیاق هستند.و در صورت خوش شانس بودن از طریق کالاهایی هستند که می فروشند.

کسب اعتماد مشتریان

بازاریابی بدان معنی است که شما باید چیزهای بیشتری را از آنچه انتظار دارید دریافت کنید، بدهید. بازاریابان بزرگ، معلمان پرشور هستند و فقط با این امید که به مردم کمک کنند، تخصص خود را ارائه می دهند. منافع کسب و کار در ایجاد اعتماد است.

 

انواع بازاریابی

جایی که کمپین های بازاریابی شما در آن زندگی می کنند، کاملاً به جایی بستگی دارد که مشتریان شما وقت خود را سپری کنند. انجام تحقیقات در بازار تعیین می کند کدام نوع بازاریابی مناسب تبلیغات برند شرکت شما است؟ در اینجا انواع مختلفی از بازاریابی برای شما توضیح داده شده است:

بازاریابی اینترنتی

بازاریابی به روش اینترنتی

1.بازاریابی اینترنتی

با الهام از کمپین، فروش کالایی که به صورت آنلاین در اینترنت انجام می شود. و ایده حضور در اینترنت، به دلیل تجاری بودن نوع بازاریابی در خود است.

 

2. بازاریابی از طریق بهینه سازی موتور جستجو

مخفف “SEO”،  فرآیند بهینه سازی محتوا در وب سایت است.به گونه ای که در نتایج موتور جستجو ظاهر می شود.

این موضوع توسط بازاریاب ها برای جذب افرادی انجام می شود که جستجو انجام می دهند و این موضوع نشان می دهد که آنها علاقه مند به یادگیری یک صنعت خاص هستند.

 

3.بازاریابی وبلاگ

امروزه، وبلاگ ها دیگر منحصر به یک نویسنده نیستند. هم اکنون برندها، وبلاگ هایی را منتشر می کنند تا در مورد صنعت خود بنویسند و علاقه مشتریان بالقوه را که برای اطلاعات در اینترنت جستجو می کنند، پرورش دهند.

4.بازاریابی در رسانه های اجتماعی

مشاغل می توانند از فیس بوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و شبکه های اجتماعی مشابه استفاده کنند تا با گذشت زمان پیش زمینه ای از خود را بر مخاطبان خود ایجاد کنند.

بازاریابان می توانند کسب و کار خود را در صفحات اینستاگرام به اشتراک بگذارند.

بازاریابی چاپ یا رسانه ای

بازاریابی به روش رسانه

 

5.بازاریابی چاپ یا رسانه ای

از آنجا که روزنامه ها و مجلات تأثیر بسزایی در روند بازاریابی و فروش در سراسر جهان را داشته اند. مشاغل نیز همچنین، در انتشاراتی که مشتریان خود در حال خواندن آن هستند مانند، مقالات، عکاسی و مطالب مشابه را پشتیبانی می کنند.

6.بازاریابی ویدیویی

زمانی که تجارت فقط وجود داشت، بازاریابان برای ایجاد و انتشار انواع ویدئوهای سرگرم کننده و آموزش مشتریان اصلی خود پول پرداخت می کردند.

7.بازاریابی و تبلیغات

بازاریابی مستلزم توسعه محصول، تحقیقات در بازار، توزیع محصول، استراتژی فروش، روابط عمومی و پشتیبانی مشتری است.

بازاریابی در کلیه مراحل سفر فروش تجاری ضروری است و می تواند از بسترهای بی شمار، کانالهای رسانه ای اجتماعی و تیم های درون سازمانی اقدام کرد. لازم است بدانید، برای شناسایی مخاطبان خود، برقراری ارتباط با آن، ایجاد وفاداری به برند نیاز به گذشت زمان است.

از طرف دیگر تبلیغات فقط یکی از مؤلفه های بازاریابی است. این یک تلاش استراتژیک است که معمولاً برای پرداختن به آگاهی از یک محصول یا خدمات به عنوان بخشی از اهداف جامع تر که در بالا ذکر شد، هزینه می شود.

کانال های انتخابی شرکت ها عبارتند از فیس بوک، اینستاگرام، گوگل و وب سایت شرکت است. از همه این فضاها برای پشتیبانی از کالاهای مختلف خود در هر سه ماه استفاده می کنند و از طریق آن کمپین ها منجر به تولید و جذب مشتریان می شود.
به عنوان مثال، برای پخش راه اندازی محصول جدید خود، یک راهنمای محصول قابل بارگیری را به وب سایت خود منتشر می کنند، و  ویدئویی را در اینستاگرام می گذارد که محصول جدید خود را نشان می دهد.

تولید محصولات و فروش از طریق مارکتینگ

فروش محصولات با مارکتینگ

تولید محصولات و فروش از طریق مارکتینگ

بیایید بگوییم که شما برای محصولی که می خواهید در تجارت خود بفروشید، ایده دارید. چه ایده ای؟ اگر به سرعت، شروع به فروش محصول خود کنید، احتمالاً موفق نخواهید شد..

درعوض، شما به تیم بازاریابی خود نیاز دارید تا تحقیقات بازار را انجام داده و به برخی از سوالات مهم پاسخ دهید: مخاطب هدف شما کیست؟

آیا بازار مناسب این محصول است؟ چه پیام رسانی باعث افزایش فروش محصول می شود و بر روی کدام سیستم عامل ها؟

چگونه توسعه دهندگان محصول شما باید محصول را تغییر دهند تا احتمال موفقیت را افزایش دهند؟ گروه های کانون درباره محصول چه فکری می کنند و چه سؤال و یا تردیدی دارند؟

بازاریابان از جواب این سوالات برای کمک به مشاغل در درک تقاضای محصول و افزایش کیفیت محصول با ذکر نگرانی های ناشی از مشتریان یا شرکت کنندگان در نظرسنجی استفاده می کنند.

جمع بندی

ما در این مقاله با مفهوم بازاریابی از تعاریف مختلف و انواع آن، رابطه آن با فروش محصول آشنا شدیم. امیدواریم شما نیز برای محصولات و یا ارائه خدمات خود از مارکتینگ استفاده کنید. تا از طریق آن سود آوری بالایی کسب کنید.

 

 

1 نظر در “مفهوم بازاریابی چیست؟ و انواع آن کدام است؟

دیدگاهتان را بنویسید