بیزینس و کوچینگ

طراحی برنامه های کوچ کسب وکار برای موفقیت

طراحی برنامه های کوچ کسب وکار برای موفقیت

احتمالاً بسیاری از شما درگیر برنامه کوچ کسب و کار بوده اید. برخی احتمالاً تجربیات مثبتی داشته اند ، در حالی که برخی دیگر وعده هایی را برای پیشرفت شخصی یا حرفه ای نداده اند. در حالی که اثربخشی برنامه مربی گری از سازمانی به سازمان دیگر و از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

با توجه به شواهد کلی، روشن است برنامه های ارائه شده توسط مربی، یک ابزار مهم برای انتقال دانش و توسعه کارکنان است. و به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود، که سبب شکوفایی مهارت ها و استعدادها می شود. تا با افزایش خود باوری و اعتماد به نفس بالا در مسیر موفقیت گام بردارند.

برنامه های کوچ کسب و کار برای شرکت یا تجارت

در واقع می توان اینطور بیان کرد که، کوچینگ، همه تلاش و مهارت های خود را برای مشخص کردن اهداف و تنظیم برنامه ها به کار می گیرد. تا با توسعه ی فردی کارکنان، و ایجاد حس تعهد و مسئولیت پذیری در آن ها، برنامه های خود را برای رفع موانع و رسیدن به موفقیت های روز افزون اجرایی کند.

بنابراین برنامه کوچ کسب و کار را می توان به یکسری اطلاعات و مطالب ارزشمند دانست که آگاهی و دانش خاصی را به کارکنان و همه ی افراد منتقل می کند. تا افراد بوسیله ی این آگاهی در رویارویی با بحران ها و موانع درست ترین انتخاب و تصمیم گیری را داشته باشند. تا با گذشتن از این موانع برنامه های مشخص شده برای رسیدن به موفقیت یکی پس از دیگری به اجرا درآید.

نقش مربی و برنامه های کوچینگ در سازمان ها

تحقیقات اخیر انجام شده توسط موسسه بهره وری شرکتی نشان می دهد که، سازمانهای با عملکرد بالا از مربیگری و برنامه های مربی کسب و کار پنج برابر بیشتر از سازمانهای با عملکرد پایین استفاده می کنند. علاوه بر این ، یک مطالعه توسط برایت و کروکت نشان می دهد که ترکیب آموزش و مربیگری می تواند نتایج مطلوب بسیاری را شامل شود:

  •  از جمله سطوح عملکرد بالاتر
  • حل مشکلات فردی قوی تر
  • مدیریت پروژه و مهارت های ارتباطی

آغاز و اجرای برنامه های کوچ، برای قرار گرفتن شرکت در مسیر درست انجام می گیرد. و مربی در همه طول مسیر از مشخص کردن اهداف تا رسیدن به نتایج شگفت انگیز شرکت همراه مدیر و کارکنان کسب و کار خواهد بود.

چه افرادی نیاز دارند برنامه های کوچینگ را عملی کنند؟

همانطور که پیش تر گفته شد یک مربی کسب و کار برای همه مشاغل چه فردی چه شرکت های بزرگ نیاز است. همه صاحبان مشاغل برای مدیریت درست کسب و کار خود لازم است از برنامه های سودمند مربی کسب و کار استفاده نمایند، تا به بهترین نتایج دست یابند. در زیر افرادی که نیازمند این برنامه ها هستند آورده شده است:

  • مدیرانی که تمایل دارند در بین رقبای اقتصادی خود به موفقیت بزرگی دست یابند.
  • کسب و کارهایی که افزایش درآمد و سود آوری بالا را در اولویت کاری خود قرار می دهند.
  • مدیرانی که قصد تنظیم برنامه های متناسب با کسب و کار خود را دارند تا به بهبود عملکرد کارکنان خود کمک کنند.
  • مدبرانی که کاری که در مسیر درست اقتصادی قرار نگرفتند. و نیاز به یک پشتیبان برای رسیدن به جایگاه درست دارند.

 

مربی کسب و کار با توجه به 8 ویژگی برنامه ی خود را تنظیم می کند.

1.بررسی کلی و کشف نقاط قوت و ضعف

با ورود کوچ کسب و کار شروع به تجزیه و تحلیل و خلاصه برداری از کسب و کار شما می کند. بطوریکه شناخت کافی از محصول و خدماتی که ارائه می دهید پیدا می کند. نقاط ضعف و قوت را کشف کرده و به شما انتقال می دهد. و موقعیت شما در کسب و کار را به مدیر کسب و کار منتقل می کند. و تمام نتایج و دستاوردهایی که تا به اکنون دست یافتید را بررسی کرده و برنامه های قابل اجرا با توجه به شرایط کسب و کار تنظیم می کند.

2. همکاری با کوچ کسب و کار برای تنظیم برنامه دقیق و قابل اجرای کوچینگ

مدیر کسب و کار می بایست در تمام طول مسیر با کوچ همکاری خوبی داشته باشد. و تمام اطلاعاتی تجارت را در اختیار او قرار دهد. و کوج با توجه به اطلاعات در دسترس و پرسیدن سؤالات مشکلات کسب و کار را کشف می کند. نکاه ی مهمی که می بایست ذکر شود این است که هرچه اطلاعات دقیق داده شود، برنامه های کوچینگ شما برای رسیدن به اهداف اجرایی تر خواهد بود.

3. تجزیه و تحلیل و کسب اطلاعات لازم در مورد محصول و خدمات

یکی از فواید مفیدی که می توان برای  در اختیار قرار گرفتن مربی کسب و کار گفت این است که بدون هیج جبهه گیری در مورد کسب و کار شما به انجام وظایف خود می پردازد. برای این منظور، از دید یک مشتری به تجارت شما می اندیشد. و تمام موانع و مشکلاتی که وجود دارد را شناسایی می کند. و برای آن ها یک راه حل مناسب در نظر می گیرد. در واقع به تجزیه و تحلیل دقیق ورودی و خروجی کسب و کار شما می پردازد.

 

4. بررسی و شناخت بازار هدف

برنامه ی کوچ، بر اساس بازار هدف تنظیم می شود. مربی کسب و کار به شناسایی دقیق مشتریان بالقوه می پردازد. و کسب و کار را برای رسیدن به سوددهی عالی هدایت می کند.

5. بررسی رقبا برای تنظیم برنامه های مربی کسب و کار

اما اقدام مهم دیگر بعد اطلاع از بازار هدف، تجزیه و تحلیل و شناسایی رقبا در زمینه ی فعالیت تجارت شما می باشد. و ارائه ی ایده های نو و خاص با توجه به فعالیت شرکت در برنامه های کوچینگ  قرار گیرد. تا وجه تمایزی بین شما و رقیبان شما بوجود آید.

6. بررسی مسائل جزئی در کسب و کار

اما در این قسمت از برنامه های کوچینگ، مو از ماست بیرون کشیده می شود. به این معنی که او به بررسی جزئی ترین مسائل شرکت می پردازد. این موارد از مواد اولیه تبدیل آن به محصول، توزیع آن بین مشتریان هدف می باشد. بطوریکه با مدیریت منایع مالی در دسترس و کنترل هزینه ها کسب و کار شما را در مسیر مناسب برای افزایش درآمد و سودآوری هدایت می کند.

7. شناخت کارکنان جزء برنامه کوچ

بخش اصلی و مهم هر کسب و کار کارکنان شرکت هستند. که می بایست برنامه کوچینگ برای جهت دهی آنها برای رسیدن به اهداف شرکت متناسب و کاربردی باشد.
در این مرحله نیز مربی کسب و کار با  توجه به اهراف شرکت به طرح سؤالات مهم از کارکنان می پردازد. تا کارکنایی که هرف آنها با اهداف مهم شرکت یکی نیست و ویژگی های لازم را ندازند به مدیر اطلع داده شود تا مدیر با کنار گذاشتن آن ها افرادی با صلاحیت و ویژگی ها عالی را به استخدام شرکت درآورد.

8.برنامه های مالی کسب و کار

در این مرحله از برنامه های کوچ کسب وکار، در مورد هزینه ها و منابع مالی کسب و کار تجزیه و تجلیل می پردازیم. این برنامه های برای دو تا سه سال آینده پیش بینی می شود. در واقع کوچ، تمام سوابق مالی درآمدها و هزینه های شرکت را بررسی می کند. و سپس چشم اندازی با توجه به شرایط و توان مالی شرکت ترسیم می کند.

نتیجه گیری:

درگیر قهرمان اجرایی. حمایت سازمانی برای کارآمدی مربیگری بسیار مهم است. با تأیید اجرایی برنامه های کوچینگ شرکت ها رشد قابل توجه ای در کسب و کار خود مشاهده خواهند کرد. به همین منظور نیاز است از کوچ و برنامه های کوچینگ پشتبانی کنند. تحقیقات نشان می دهد که برنامه های مربیگری با عملکرد بالا به طور قابل توجهی در افزایش سودآوری و درآمد زایی شرکت ها نقش زیادی داشته است.

1 نظر در “طراحی برنامه های کوچ کسب وکار برای موفقیت

دیدگاهتان را بنویسید